Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA KONCERTOVAŤ Bad Karma Boy vyráža na turné

Keď sme pred týždňom robili rozhovor s frontmanom kapely Bad Karma Boy Jurajom „Medveďom“ Marikovičom, okrem dolaďovania organizačných záležitostí a skúšania sa venoval aj nakupovaniu a programovaniu svetelnej techniky na ich jesenné turné spolu s kapelou Purist. Začínajú v sobotu v Brne a do 5. novembra obídu ešte Ostravu, Trnavu, Prahu, Prešov, Košice, Trenčín, Bratislavu, Kremnicu a Nitru. Na vybraných zastávkach sa k nim pripoja aj české indie duo Kieslowski a progresívni Nitrania Fresh Out Of The Bus. Ak vaše mesto obídu, nezúfajte a na internete si aspoň pozrite ich nový videoklip ku skladbe Obraz, kde sa o o kameru, strih a réžiu postarala výtvarníčka a VJ-ka Oľga Paštéková.


TREBA PICHAŤ Injekcie presne do žily

Keď lekár nevie trafiť injekciou do žily, je to utrpenie pre obe strany. Pomôcť by mohlo zariadenie nazvané Vein Viewer, ktoré vďaka infračervenému svetlu umožňuje vidieť žily až do hĺbky 10-15 mm.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite