Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Juraj „Medveď“ Marikovič: Neistota je môj veľký nepriateľ

.elena Akácsová .časopis .lifestyle

So svojou kapelou Bad Karma Boy vyráža Juraj „Medveď“ Marikovič v sobotu na jesenné turné. Hovorí, že sú ešte mladá kapela na to, aby koncertovanie považoval za niečo rutinné, v niektorých bodoch je to vraj až punkové.

Mojou prácou je komponovanie hudby.
Najviac ma baví kreatívna časť, či je to už hudba na zákazku, alebo naša vlastná pre kapelu, vždy vyjde z nejakého nápadu. Ten, keď sa objaví, je taký magický moment, ktorý môže trvať päť minút alebo hodinu. Všetko ostatné je už iba práca. Posledné dva roky som začal chodiť na spev, cvičenie na gitare som trochu zanedbal, budem musieť zase začať. Potrebujem to pri mojom sedavom zamestnaní nielen fyzicky, spolieham sa aj na to, že mi to dá nejaký nový kreatívny impulz.

Za najväčší relax považujem cestovanie.
S priateľkou Adelkou okrem toho, že spolu hráme v kapele a dennodenne to riešime, máme ešte chuť ísť spolu na mesiac do Kambodže. Nie som backpacker, balím sa do kufra, nechodíme do destinácií, kde sa chodí pešo, ale ani do rezortov, to by som sa asi zbláznil. Robíme si také miniroadtripy busmi, taxíkmi, autami z požičovne. Stopom nie, potrebujem mať niektoré veci zorganizované.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite