Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA PODPORIŤ Prepustenie Olega Sencova

Filmár Ivan Ostrochovský, s ktorým sme robili rozhovor pre rubriku Sedem cností a nerestí bol minulý týždeň na Ukrajine a rovno odtiaľ nám poslal jednu výzvu: „Ak nemáte čuch ako ja, musíte byť na pozore, aby ste na to nezabudli. Pripomenúť si to môžete aj pri pozeraní filmu Olega Sencova Gaamer 10. septembra v čitárni u Červeneho raka. Oleg Sencov je ukrajinský režisér, ktorého vojenský súd v Rostove na Done odsúdil na 20 rokov väzenia. Európska filmová akadémia sa tak ako Slovenská filmová akadémia pridala k iniciatíve na podporu jeho prepustenia. Môžete to urobiť aj vy na adrese: p.edelmann@europeanfilmacademy.org. Možno potom bude svet o trocha voňavejší!“


TREBA ZABEZPEČIŤ Zámok na notebook

Začína sa škola, obchody sú plné tradičných školských pomôcok, písacích potrieb, zošitov. Ak máte školopovinné dieťa, iste už máte nakúpené. Starší školáci však neraz nosia do školy aj elektronické zariadenia, či dokonca notebook.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite