Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA HRAŤ Petang s ciachovanými guľami

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám Lasky, frontman kapely Para a zároveň vášnivý hráč petangu, vysvetlil, že ak chceme profesionálne gule na túto hru, treba si ich objednať cez internet. „Tu dostať len také čínske tesco-gule. Na turnaj vás s nimi pustia, ale nie sú ociachované a rýchlo zhrdzavejú. Ja mám špeciálne gule, ciachované, 680 g, priemer 74 mm, z výrobne v Saint Bonnet le Chateaux pri Grenobli vo Francúzsku. Pri vjazde tam majú napísané, že hlavné mesto petangu na svete.“ Lasky tam bol na exkurzii v rámci majstrovstiev sveta v petangu v Grenobli v roku 2004, kde spolu s bratom a kamošmi reprezentovali Slovensko. Porazili síce len Rusov, ale to ostatné nebolo dôležité.


TREBA VYHRABAŤ Ľadvinky sú zase v móde

To, čo bolo dlhé roky to najšialenejšie faux pas – ľadvinky – čiže praktické malé kabelky na opasku – a nenosili ich už ani najväčší zúfalci, je už vyše roka opäť v móde a to vo veľkom štýle.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite