Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Lasky: Mne sa veci dejú samy

.elena Akácsová .časopis .lifestyle

Frontman skupiny Para Tomáš Šedivý alias Lasky o sebe hovorí, že je dievča pre všetko, v kapele aj vo firme, vždy mu niekto niečo pridelí. Aj ku psovi tak prišiel. Najprv to ofrfle a potom spraví, lebo to tak malo byť. Veci sa mu dejú samy.

Každý si myslí, že v lete je najväčšia sezóna koncertov.
Áno, hráme po festivaloch, ale ono je v skutočnosti najviac akcií v októbri či novembri. Boli sme teraz týždeň na chalupe, vymýšľali nové pesničky, ale ja tomu veľa nedávam. Som v kapele ten ksicht, čo spieva a rozpráva, šofér, čo ich všade odvezie, vlastne som rovnaké dievča pre všetko ako v našej rodinnej firme, kde robím, čo sa mi povie: vylož kamión, choď na poštu, do Košíc, do Holandska.

O hlas sa starám poctivo.
Kofola a 60 cigariet denne. Nikdy som nechodil k hlasovému pedagógovi, aj keď ma posielali, hovorili mi, keď budeš takto spievať, do dvoch rokov nebudeš mať hlas. Ale nejako som to prekonal. Som naozaj závislý fajčiar, prvá vec, keď rozlepím oči, je dať si cigu. Nikdy som neskúšal prestať, veľmi ma však potešilo, keď sa zakázalo v reštauráciách fajčiť, lebo to je socializačná vec, ísť si niekam von zapáliť – na cige sa vybaví všetko.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite