Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Lotroviny Pištu Vandala

.štefan Chrappa .časopis .osobnosti

Milí priatelia, roky som odmietal akýkoľvek šport. Vlastne rovných dvadsať rokov. Do lopty som nekopol, puk som neodpálil, ba dokonca i domáce práce som onálepkoval značkou „šport“ a tak som sa im úspešne vyhol. Životná komótnosť pseudointelektuálneho tvorcu, nechuť k pohybu, odpor k dynamike, láska ku knihám a záľuba v bonvivánskom konzumovaní všetkého sladkého ma priviedli k bodu, kedy sa ručička váhy suverénne dotkla stodvadsiatky. Zdúpnel som. 

Milí priatelia, roky som odmietal akýkoľvek šport. Vlastne rovných dvadsať rokov. Do lopty som nekopol, puk som neodpálil, ba dokonca i domáce práce som onálepkoval značkou „šport“ a tak som sa im úspešne vyhol. Životná komótnosť pseudointelektuálneho tvorcu, nechuť k pohybu, odpor k dynamike, láska ku knihám a záľuba v bonvivánskom konzumovaní všetkého sladkého ma priviedli k bodu, kedy sa ručička váhy suverénne dotkla stodvadsiatky. Zdúpnel som. Brušisko som mal ako praščisko – tak sa u nás v Jure hovorí.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite