Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Priama reč Lucie Piussi

.lucia Piussi .časopis .osobnosti

Film Amy je geniálny portrét. Dokument poskladaný len z autentických záberov Amy Winehouse z celého jej krátkeho života. Aspoň na niečo sú dobré tie telefóny. Vďaka mobilným záznamom, od záberov z oslavy štrnástych narodenín až po machlenie sa na záchode pred koncertom, sme stále úplne blízko, celkom pri koži absolútne výnimočnej baby, geniálnej songwriterky, originálnej a rýdzej autorky nesmrteľných songov týchto čias a jednej až šokujúco nevyzretej dievčinky zároveň. 

Film Amy je geniálny portrét. Dokument poskladaný len z autentických záberov Amy Winehouse z celého jej krátkeho života. Aspoň na niečo sú dobré tie telefóny. Vďaka mobilným záznamom, od záberov z oslavy štrnástych narodenín až po machlenie sa na záchode pred koncertom, sme stále úplne blízko, celkom pri koži absolútne výnimočnej baby, geniálnej songwriterky, originálnej a rýdzej autorky nesmrteľných songov týchto čias a jednej až šokujúco nevyzretej dievčinky zároveň. Vďaka tým roztraseným, intímnym, kamarátskym záberom v kontraste s prepáleným mediálnym blýskaním, kde fotoaparáty stále zbesilejšie cvakajú zubami, čím sme bližšie štvanici, máme neskutočnú možnosť uvidieť zblízka krátky životný výkon skokana do rajských výšok i zlomený väz.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite