Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Radovan Ďurana: Deti ma zbavili ilúzie o sebe samom

.elena Akácsová .časopis .lifestyle

Analytik INESS-u Radovan Ďurana sa každý deň dočíta, ako sa vie niekto lepšie rozhodnúť za neho aj za ostatných ľudí a to ho motivuje, aby písal a rozprával do médií. Keď budú ľudia lepšie rozumieť faktu, že oni sami si vedia vybrať dobre, potom nám tu bude lepšie všetkým, aj jemu.

Moje hniezdo je v Prahe.
Našiel som si Pražandu, ktorú som nevedel presvedčiť, že Bratislava je na život lepšia. Vlak je moja mobilná kancelária, na trase Bratislava-Praha prejdem každý rok vzdialenosť ako okolo rovníka. Kolegovia vravia, že keď ja prídem do Bratislavy, tak sa nedá robiť, lebo furt kecám. Otec detí, ktorý dostane dva večery bez nich, je na neudržanie. Svoje okolie permanentne obťažujem aj popiskovaním, pospevovaním a pobúchavaním. Znamená to, že mám radosť. Ticho som vtedy, keď nie som spokojný.

V kancelárii máme hrazdu.
Slúži na to, aby si človek natiahol chrbát, zobudil sa, prekrvil, a keď už na nej visí, tak sa párkrát zdvihne. Keď je v kancelárii 500 kíl testosterónu, dôjde aj na nápady, kto spraví viacej zhybov, ale nemá to žiadny smer a niektorí gitaristi túto súťaž ignorujú. Rozšírili sme teraz tím o mladého kolegu, má veľmi dobrý potenciál, zdvihne 200-kilovú činku.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite