Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Priama reč Lucie Piussi

.lucia Piussi .časopis .osobnosti

MUDr. Peter Kaščák spravil smiešnu chybu. V bojovej terminológii by sa dalo povedať, že fatálne podcenil nepriateľa. Keby sme hrali tenis, povieme, že dal tým smeráckym hajzlom ohromnú nahrávku na smeč. Banalita celej veci je o to tragickejšia, že sme práve prišli o primára najlepšej pôrodnice na Slovensku. Tým, že dovolil ľudom zo spriatelenej kapely točiť klip v pôrodnej sále bez povolenia riaditeľa, asi naozaj neohrozil zdravie pacientok, ale porušil predpisy. 

MUDr. Peter Kaščák spravil smiešnu chybu. V bojovej terminológii by sa dalo povedať, že fatálne podcenil nepriateľa. Keby sme hrali tenis, povieme, že dal tým smeráckym hajzlom ohromnú nahrávku na smeč. Banalita celej veci je o to tragickejšia, že sme práve prišli o primára najlepšej pôrodnice na Slovensku. Tým, že dovolil ľudom zo spriatelenej kapely točiť klip v pôrodnej sále bez povolenia riaditeľa, asi naozaj neohrozil zdravie pacientok, ale porušil predpisy. Zbytočne teraz my obhajcovia jeho poctivej práce budeme volať na poplach.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite