Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

O Ficovej modelke aj mimozemšťanoch vo vláde

.redakcia .časopis .profil

Na doplnenie uvádzame niekoľ ko ďalších citátov z blogov Juraja Draxlera. Pre čitateľov, ktorí by mali pocit, že ide o citáty vytrhnuté z kontextu, uvádzame presný dátum blogov, ktorých úplné znenie možno nájsť na blog.sme.sk.

O ideologickom zázemí Smeru, 8. júla 2010:
„Ideovú podstatu Smeru celkom dobre reprezentuje Literárny týždenník. Ak odlepíme sociálnodemokratickú nálepku strany, vidíme špecifickú zmes sociálneho konzervativizmu. A neostrý, ufrázovaný jazyk niekdajšej socialistickej nomenklatúry, upotené reakcionárstvo voči veľkému svetu a mimoriadne agresívne naladenie.”

O peniazoch pre fitnesku Evu Martinkovú, 11. júna 2010:
„Úrad vlády dokáže dať peniaze aj modelke. Popri nástenkách, Interblue, mýtnom, PPP projektoch a sociálnych podnikoch je to iba taká prkotina. Ale zároveň krásna prípadová štúdia. Úrad vlády vyhodí peniaze von oknom a premiér (Fico – pozn. red.) to s úplne vážnou tvárou obhajuje s tým, že úspechy tejto ‚športovkyne‘ vraj nikto nespochybňuje. Neskutočná komédia.”

O Ficovom vzťahu k médiám, 15. marca 2008:
„Premiér nedávno prirovnal novinárov vybraných médií k prostitútkam. Bolo to od neho nemiestne, zvlášť, keď rozbuškou celej situácie bola téma dôchodkov, kde je vládna politika aj komunikácia hlúpa. Ale tí novinári zase nie sú oveľa lepší, nedokážu prísť s nijakými kontextovými informáciami. Neustále opakujú chybné klišé o ‚druhom pilieri‘ ako o zázračnej pilulke proti starnutiu populácie.”

O prvej vláde Roberta Fica, 30. marca 2007:
„Veľa sa hovorí vo frázach, chýba akékoľvek budovanie vízie.”

O vtedajšej ministerke práce Viere Tomanovej, 23. januára 2008:
„Ministerka Tomanová žaluje Trend pre blog Rada Baťa. Tam bola na zdôraznenie Baťovho tvrdenia, že Tomanová je mimozemšťan, uverejnená jej fotka vedľa fotky sympatického E.T. Baťa nejako osobne nemusím, ale s jeho tvrdením, že ministerka v komunikácii pôsobí ako mimozemšťan, vcelku súhlasím.”

O vtedajšom ministrovi hospodárstva Ľubomírovi Jahnátkovi:
„Minister Jahnátek si svoje s médiami vybavoval už pred časom, keď sa snažil poprieť svoje vyslovene stupídne vyjadrenia o úplatkoch pri predaji zbraní. Vzhľadom na realitu pôsobil Jahnátek ako desaťročný chalan, ktorý sa začne holiť a vulgárne vyjadrovať, aby dokázal, že už je veľký.”

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite