Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Antiosobnosti .doma

.časopis .bilancia

Harabinovci/ Robert Kaliňák/ Raperi/ Ivan Hodúr/

Harabinovci/
Slovenské súdy išli aj tento rok po ruke Štefanovi Harabinovi. Generálna prokuratúra musí zaplatiť 150-tisíc za to, že potvrdila autentickosť jeho rozhovoru s Bakim Sadikim. Harabin vyhral aj spor s Ivanom Miklošom, ktorý poslal na Najvyšší súd kontrolu.

Robert Kaliňák/
Minister vnútra zlyháva pri riadení svojho rezortu. Najskôr unikli z polície nahrávky rozhovorov, ktoré mali diskreditovať novinára Toma Nicholsona pre jeho kontakty s mafiánom Piťom. Zamrzlo aj vyšetrovanie Gorily, polícia dodnes nikoho neobvinila.  

Raperi/
V slovenskom hip-hope zúri mediálna vojna. Raperi si navzájom posielajú vulgárne odkazy, zazneli aj vyhrážky fyzickým násilím. Víťazmi sú všetci, keďže na tejto veľkej šou zarobia. Porazenou je popkultúra, ktorú niektorí slovenskí raperi menia na žumpu.  

Ivan Hodúr/
Bývalý futbalový reprezentant sa priznal, že ovplyvňoval výsledky ligových zápasov. O tom, že existuje stávková mafia, sa už dlhšie šepkalo, ale priznanie Hodúra vyvolalo šok. Z manipulovania výsledkov ligových zápasov sú obvinení aj ďalší traja hráči.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite