Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pavol Hubinák: Budem veľmi pripravený

.elena Akácsová .časopis .lifestyle

Pavol Hubinák sa živí zvukom, aj keď, paradoxne, na jedno ucho je od mala takmer hluchý. Mixuje, tvorí, robí hudbu, reklamy, dabing, aj projekty, ako sú Superstar či Legendy popu. V piatok večer s Danielom Balážom moderuje v Rádiu_FM.

Veziem sa
Denne dochádzam z Trnavy do Bratislavy vlakom, len tam mám čas počúvať hudbu a čítať knihy. Pokiaľ chodia, ako majú, trvá to osobákom 50 minút, ale dnes som išiel raz tak dlho, chvíľu aj cúval naspäť do Trnavy. Neviem, prečo železnice nevedia sprievodcovi zavolať na mobil, čo sa deje, ten tam len smutne pobehuje a všetci mu nadávajú.

Učím sa
Ako gitarista som veľmi priemerný, ale baví ma hrať sa so zvukmi a gitarovými krabičkami, takých mám doma veľa. Na mainstream sú absolútne zbytočné, na moju kapelu Veneer zas nemám čas, tak sa mi to len hromadí. Učím sa s tým robiť, hovorím si, že raz to príde, potom budem veľmi pripravený! Veľmi rád by som aj spieval, strašne dobre by som sa hýbal na pódiu, aj dobre vyzeral, ale, žiaľ, nejde mi to.

Rád sekám drevo
Všetko, čo súvisí s kozubom a ohňom, ma fascinuje, oheň by som rozkladal, aj keď je teplo. Mám dobrú sekeru, s pílkou ma to nebaví. Ale je to nebezpečné, keď si idem len tak slobodne posekať, už som si zasekol do topánky a raz sa mi sekera po holennej kosti skĺzla, to som mal šťastie.

Nadchýnam sa
Ako každý Baran, viem sa správne nadchnúť. Všetko, čo sa dalo, som doma napojil na slnečnú energiu. Teraz som sa nadchol pre vertikálne záhrady, všetko som si o tom zistil, ale prišla zima, tak hádam na jar sa mi to podarí vyskúšať. Nič netreba okopávať, ide tam rozbočovač, z ktorého kvapká vlaha aj hnojivo. Jediná starosť je, keď nejaká rastlinka uhynie, vybrať ju a dať tam inú.

Oblieka ma žena
Som úplne, ale že úplne neschopný, čo sa týka módy, dostávam to od Baláža vyžrať každý mesiac. Všetko mi kupuje moja drahá, aj tak dostanem vynadané, ako to  skombinujem. Tak sa snažím mať jedno- či dvojfarebné veci, aby som to nepokazil.

Neznášam výšky
Ako malý som zbieral čerešne a vietor zrazu roztriasol celý strom, odvtedy mám veľký rešpekt pred výškami. V Disneylande som išiel na jednu atrakciu, a už pri vchode ma zarazil ten krik. Potom veľké piktogramy, ako si môžem zničiť chrbticu, ty krávo, kam to idem? V kupole z vláčika vystúpil  plačúci 18-ročný chalan, rodičia ho držali za ruky. Ale teda, vyskúšal som. Vystrelilo nás to, dole hlavou, všelijaké veci to robilo, bolo to super, nádherné, lebo to bolo celé v tme. Bol som úplne pokojný, len sused vedľa zvracal. Hneď by som na to išiel ešte raz, lenže potom som uvidel, v akej som bol výške.

Nepijem a nejem
Víno som vylúčil už dávno, pivo mi smrdí. Z alkoholu mi je fakt veľmi, veľmi zle, niekoľkokrát som skončil na injekciách, ani som to nemusel prehnať. Som veľmi prieberčivý v jedle, chutí mi jesť, ale viem sa bez toho zaobísť. Veci súvisiace so správou tela ako je jedenie, pitie a chodenie na záchod ma strašne obťažujú. Najesť sa idem, až keď mi je naozaj zle, alebo sa roztrasiem. Vstať v noci, nebodaj, a ísť si dať do chladničky puding? To len ozaj silné a sebavedomé ženy dokážu!

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite