Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Popcorn Jura Malíčka

.juraj Malíček .časopis .lifestyle

To, že som muž, nemusí znamenať pohlavie, ale diagnózu. Nepáči sa mi to o nič viac, ako iným mužom, ale veľa s tým spraviť neviem. Iba hlasno kričať: „Ja nie!“ „Ja nie som žiadny zatrpknutý chrapúň ani uhrovitý sexuálne frustrovaný výrastok, čo nedokáže niesť zodpovednosť, alebo má iný zásadný problém, ktorý ho núti čosi komusi dokazovať.“

Som muž, prihodilo sa, nijako som sa na tom nepodieľal. Mužstvo nevnímam ako údel ani ako výsadu, ale ako prostý biologický fakt. O to viac ma uráža, ako ma vidia produktoví manažéri a dramaturgovia, ktorí usúdili, že súc mužom, potrebujem svoju vlastnú televíznu stanicu. Televíziu pre mužov. Akoby som ich už nemal dosť, chytám ryby, mám svoju stanicu, lovím, varím, montujem, zváram, športujem, objavujem, nech robím čokoľvek, už svoju stanicu mám. Nie, mám niekoľko staníc, niekoľko desiatok televíznych staníc, na každý aspekt mužstva aspoň tri. Stále to zjavne nie je dosť, potrebujem ďalšiu. Televíziu výhradne pre mužov, mužskú, maskulínnu televíznu stanicu s chlpatou hruďou, zažltnutými fľakmi od potu na vyťahanom tielku, dychom, páchnucim po cibuli a zvetranom pive, mačo stanicu. Nech je jasné, kto ho má najväčšieho.
Som muž a teda narcis, koruna tvorstva, samozrejme, pozriem sa na svoju stanicu tak, ako sa pozerám na iné svoje veci. Rovnako nechutné. Žlté z ucha napríklad. Vysiela už zopár dní, moja slovenská televízna stanica, tak čoby som ju nedal.
Seriály, čo som videl, filmy nič moc, reprízy zábavných šou, ktoré neboli vtipné, ani keď boli premiérami, internetové stránky plné premotivovaných slečien, vystavujúcich atraktívne anatomické odlišnosti, ktorými sa od nás líšia a k tomu tá najväčšia pointa, akú si ako muž dokážem predstaviť. Dielo génia, výtrysk čírej invencie, ani som nevedel, ako veľmi mi práve po tomto moja mužská duša piští, pokiaľ som to neuvidel na vlastné oči.
Ponúkalo sa to, čoby nie, mužstvo nepustí. Čo majú muži najradšej? Holé baby! A čo ešte? Šport! Spojíme? Jasnačka! Sexy športové správy, hlavná programová akvizícia televíznej stanice pre mužov. Dievčica krv a mlieko rozpráva, čo nového v športe a vyzlieka sa.
Ale pozor, aj chrapúnstvo má svoje hranice, tak si spodný diel bielizne nechá. Ani z voza, ani na voz, do pekla s takou televíziou. 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite