Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

Treba iniciovať; Treba navštíviť; Treba sa spájať; Netreba zhasínať; Treba sa pozerať v telke

TREBA INICIOVAŤ
Dialóg o folklórnom priemysle

V piatok a v sobotu sa v areáli SĽUK-u v Rusovciach uskutoční podujatie Folk Expo Slovakia 2016. Cieľom tohto pilotného projektu je iniciovať dialóg o folklórnom priemysle, prezentovať autentické podoby tradičnej ľudovej kultúry, predstaviť inovatívne formy nazerania súčasných umelcov na folklór, vzdelávať a spájať folklórne a nefolklórne komunity. Program prvého dňa bude tvoriť konferenčné fórum a komponovaný umelecký program. Druhý deň sa na predajnom veľtrhu budú prezentovať napríklad modrotlačiar Matej Rabada, Katarína Trnovská s projektom Hravo, gajdoš, výrobca gájd Ľubomír Tatarka, Studia Academica Slovaca a iné zaujímavé iniciatívy a projekty.
www.facebook.com

TREBA NAVŠTÍVIŤ
Dni starej hudby 2016

Dva koncerty medzinárodného festivalu Dni starej hudby budú venované výročiam (Karol IV., Shakespeare). Schola Gregoriana Pragensis s vynikajúcou českou sopranistkou Hanou Blažíkovou uvedie v utorok v Dóme sv.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite