Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pracuje polícia a tajná služba proti opozícii?

.eugen Korda .názory

Mne sa „páči", ako médiá píšu, že „uniklo" video z nehody, pri ktorej Daniel Lipšic usmrtil človeka. Aj úplnému hlupákovi musí byť jasné, že neuniklo len tak.

Eugen Korda

niekto z polície (tajných služieb) ho novinárom podsunul. A po ňom by mali moji kolegovia pátrať.

Pýtam sa, ako je možné, že niekto rozposlal túto nahrávku, ktorá je súčasťou vyšetrovacieho spisu, slovenským redakciám? S akým úmyslom to urobil? Odpoveď je jednoduchá. Lipšicovi idú po krku nielen silové rezorty tohto štátu, ale najmä ľudia, ktorí ich z pozadia ovládajú. A podobne to robia s Matovičom. Mali by sme zbystriť pozornosť a všímať si, ako polícia a tajné služby v tichosti a skryto pracujú na likvidácii opozície a jej lídrov.

„Dobre si pamätám na časy, keď Slovensku železnou päsťou vládol Vladimír Mečiar. Aj vtedy sa tu diali podobné veci.“

To tu nikomu nepripadá divné, že dvaja v podstate bezvýznamní „ľudskoprávni aktivisti“ s pochybnou minulosťou pátrajú cielene v databázach, aby zistili, že Matovič nemá zrušenú živnosť? A ako je možné, že ten istý problém majú aj iní poslanci, ich to však vôbec nezaujíma? Iba ten Matovič! Prečo asi?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite