Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Táňa Pauhofová: Čakám, z ktorej strany priletí vajce

.elena Akácsová .časopis .lifestyle

Herečka Táňa Pauhofová má za sebou silnú sezónu, štyri premiéry, v divadle hrala alebo skúšala v podstate denne. Práve dotočila film, ešte si pre českú televíziu strihne rozprávkovú kráľovnú víl a potom už naozaj vypadne oddychovať.

Budem celé leto cestovať, to je moja veľká vášeň.

Zobudiť sa niekde inde a objavovať. Cestovať môžem len cez divadelné prázdniny, preto som v lete ako utrhnutá z reťaze. Doma som čo najmenej, iba keď musím, tentoraz sa vrátim kvôli strojčeku na zuby. Niekoľko rokov som trávila leto so Snom noci svätojánskej a potom Richardom tretím, krásna skúsenosť, ale všetkého s mierou! Divadlo je magická záležitosť, ale aby som ho dokázala stále ľúbiť, potrebujem si od neho oddýchnuť. Aj divadlo odo mňa, to je vzájomné.

Ráno, keď celý deň nikam nemusím, je pre mňa vzácne.

Vtedy vstanem, kedy chcem, dám si obrovské raňajky, zakončím to pohárom prosecca a idem si znova ľažkať. A toto sa môže opakovať niekoľkokrát za deň. Mám spavú chorobu, spala by som furt. Nemôžem si dovoliť spať dlho, možno preto je pre mňa spánok taká láska. Pri robote som sa naučila spať hocikedy.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite