Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vláda schválila nemocniciam pomoc vo výške 258 miliónov eur

.sita .zdravotníctvo

Finančná injekcia podľa rezortu umožní zdravotníckym zariadeniam zastabilizovať svoje hospodárenie a znížiť objem naakumulovaných záväzkov.

Vláda schválila nemocniciam pomoc vo výške 258 miliónov eur SITA/Univerzitná nemocnica Bratislava

vláda vo štvrtok schválila uvoľnenie finančnej injekcie na stabilizáciu zdravotníckych zariadení. Celkovo na pomoc nemocniciam poputuje 258 miliónov eur. Návrh ešte musí schváliť parlament. V tlačovej správe o tom informovalo Ministerstvo zdravotníctva SR.

Ministerstvo zdravotníctva vláde SR predložilo návrh na finančnú pomoc pre poskytovateľov ústavnej zdravotnej starostlivosti. Finančná injekcia vo výške 258 miliónov eur podľa rezortu umožní zdravotníckym zariadeniam zastabilizovať svoje hospodárenie a znížiť objem naakumulovaných záväzkov. Prostriedky do nemocníc poputujú z nevyčerpaných finančných aktív na realizáciu následnej finančnej stabilizácie zdravotníckych zariadení. Návrh vláda v krátkom čase predloží na rokovanie parlamentu.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite