Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pán minister Lengvarský, prosíme o pozornosť

.marína Gálisová .témy

Dátové peklo, to je slovné spojenie, ktoré sa v súvislosti s pandémiou na Slovensku opakuje veľmi často. Žiaľ, oprávnene. Tento výrok sedí aj pre celý kľúčový proces očkovania.

Pán minister Lengvarský, prosíme o pozornosť MARTIN MEDŇANSKÝ/SITA 6. apríl 2021 Trnava: Členovia mobilnej očkovacej jednotky počas výjazdového očkovania imobilných pacientov.

máme málo zaočkovaných a neveľa o nich vieme. Máme ich málo celkovo, ale najbolestnejšie na to doplácame pri najstaršej kategórii. Najstarší totiž najhoršie znášajú covid-19 a najčastejšie končia v nemocnici, navyše je ich hospitalizácia často fatálna, čo zároveň zahlcuje zdravotníctvo a bráni mu efektívne liečiť covidové prípady, ale aj riešiť iné vážne diagnózy, ktorých s pandémiou neubudlo. Aký je na to recept? Dáta. Informácie. Podpora.

info pre seniorov

Potrebujeme dodať dáta seniorom: pravdivo ich informovať o výhodách vakcín, hovoriť s nimi fakticky pravdivo, ale aj citlivo. Vieme to? Robíme to? Ani náhodou. 

Téma .týždňa: Pandemia magistra vitae

Ministerstvo zdravotníctva spustilo krívajúcu kampaň za očkovanie na Facebooku, ale hádam nikto normálne uvažujúci by ju nepovažoval za dostatočnú. Po prvé, míňa cieľovku širokým oblúkom, lebo najstarší seniori nie sú „Facebook crowd“ alebo ešte omnoho častejšie nie sú na žiadnych sociálnych sieťach vôbec.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite