Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Vakcína Sputnik V zmenila krajinu na Oktagon – otvorený ring, kde si na tému vakcíny môže povedať ktokoľvek čokoľvek

.norbert Žilka .témy

Z podtatranských politikov sa nám stali farmakológovia so špecializáciou na vakcíny proti covid-19. Zdrojom ich jednorozmerného poznania sú prieskumy verejnej mienky. Výsledkom sú vyhlásenia, ktoré menia od základov liekovú politiku. Načo by im bola lieková agentúra?

Vakcína Sputnik V zmenila krajinu na Oktagon – otvorený ring, kde si na tému vakcíny môže povedať ktokoľvek čokoľvek PETER LAZAR/AFP/PROFIMDIA 1. marec 2021 Košice: Minister zdravotníctva Marek Krajčí a premiér Igor Matovič privítali na košickom letisku osobne s veľkou pompou zásielku vakcíny Sputnik V, čo viedlo k vládnej kríze a rekonštrukcii vlády.

vďaka veľkej šachovej partii vhodne utajených odborníkov sme na košickom letisku privítali zjavenie z inej galaxie. Tri usmiate tváre vrchných odborníkov na všetko a nič a zároveň sme mohli celonárodne osláviť príchod danajských darov. Bolo to veľké víťazstvo ignorancie základných pravidiel liekovej politiky EÚ.

Za obláčikom humanitárneho činu sa mali ukryť všetky prešľapy súvisiace so šlendriánskym vedením očkovacej stratégie. Po celý čas nás totiž netrápil ani tak nedostatok vakcín ako laxnosť a nekompetentnosť úradníkov.

Téma .týždňa: Matovičov svet plný klamstiev 

Vakcína Sputnik V zmenila krajinu na oktagon – otvorený ring, kde si na tému vakcíny môže povedať ktokoľvek čokoľvek. V ringu stáli borci z oboch táborov. Na jednej strane tím zbabelých spiatočníkov, ktorí tvrdia, že vakcína musí mať výstupnú kontrolu od Európskej liekovej agentúry. Na druhej zoskupenie odvážnych prvolezcov, ktorí sa neboja postaviť proti zavedenému spôsobu hodnotenia liekov. Kým zápasníci prvej skupiny sa snažili dodržiavať pravidlá, ich protivníci žiadali, aby o pravidlách rozhodovalo obecenstvo.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite