Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bödör. Miroslav Bödör

.martin Mojžiš .témy

Môže byť niekto väčší mafián ako ten, čo založí a riadi zločineckú skupinu, ktorej členmi sú policajný prezident, šéf NAKA a niekoľko ďalších vysokopostavených policajtov? Ale áno. Môže existovať zločinecká skupina ešte nebezpečnejšia ako práve spomenutá? Ale iste.

Bödör. Miroslav Bödör DIANA ČERNÁKOVÁ/SITA 27. február 2018 Bratislava: Tibor Gašpar, podpredseda vlády a exminister vnútra Robert Kaliňák a bývalý predseda vlády Robert Fico ponúkajú milión eur za informácie o vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

presne pred rokom vyhral Attila Végh v rámci galavečera bojových umení Oktagon 15 v Prahe marketingovo výrazne masírovaný zápas s Karlosom Vémolom. Po víťazstve predniesol reč. Hneď v prvej vete „brutálne poďakoval svoju tímu – Edkovi, Norkovi, Matúškovi a Iljovi“. Norko je Norbert Bödör, momentálne vo vyšetrovacej väzbe v rámci akcie Dobytkár. Matúško je Matúš Mečár, v minulosti odsúdený za vydieranie a podmienečne odsúdený za zabitie chodkyne na priechode (predtým 53 dopravných priestupkov za necelých päť rokov).

Téma .týždňa: Game Over?

 Zhodou okolností pár dní pred tým, ako Mečár zabil autom mladú ženu, odovzdal Peter Tóth polícii mobily Mariána Kočnera. Na základe komunikácie uloženej v týchto mobiloch sa polícia dozvedela, že Kočner bol v čulom styku s Norbertom Bödörom, prostredníctvom ktorého sa pokúšal ovplyvňovať policajného prezidenta Gašpara, špeciálneho prokurátora Kováčika a ďalších ľudí. Správy nepôsobili dojmom, že Bödör je iba sprostredkovateľ. Skôr to vyzeralo tak, že tento človek má pod palcom silných mužov polície a prokuratúry a že Kočner ho žiada o pomoc.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite