Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Päť minút po dvanástej. Na čo sme, preboha, čakali?

.marína Gálisová .šimon Jeseňák .témy

Od poslednej a jedinej reálne reformnej vlády uplynulo už takmer pätnásť rokov. Za uplynutý čas nedokázala žiadna vláda presadiť takmer žiadnu zmysluplnú reformu.

Päť minút po dvanástej. Na čo sme, preboha, čakali? JOZEF JAKUBČO/PETIT PRESS/PROFIMEDIA 24. jún 2020 Bratislava: Minister pôdohospodárstva Ján Mičovský a ministerka spravodlivosti Mária Kolíková po rokovaní vlády. Kolíkovej rezort má na pleciach ťažkú úlohu – vyčistiť justíciu a prokuratúru od prepojení na pochybné a kriminálne osoby.

dozvedáme sa, že zrazu bude vďaka európskym fondom a pôžičkám všetko úplne inak. Počúvame, že Slovensko má pred sebou generačnú príležitosť, ktorú neslobodno premrhať. Nuž a bez masívneho zadlženia by sa teda reformy predkladať nedali? 

Téma .týždňa: Roh hojnosti

Potrebujeme naozaj exponenciálne zvýšiť svoj dlh, aby sme konečne v parlamente odhlasovali reformu školstva? Musíme dostať ťahák od Európskej únie, aby sme zistili, že naša daňová a odvodová džungľa je neúnosná a demotivujúca? 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite