Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Takto vyzerá „lepšie Slovensko”. Bieda a trochu lesku

.martin Mojžiš .témy

Čo s krajinou, v ktorej dve z troch najvyšších ústavných funkcií obsadí morálne a intelektuálne bahno? Taká krajina sa musí brániť. Kto ponesie zástavu? Do istej miery je to úloha morálnych a intelektuálnych autorít. Lenže čo ak je aj na mieste týchto autorít morálne a intelektuálne bahno?

Takto vyzerá „lepšie Slovensko”. Bieda a trochu lesku TOMÁŠ BENEDIKOVIČ/PETIT PRESS/PROFIMEDIA 23. február 2012 Bratislava: Poslanec Igor Matovič sa na tzv. detektore lži snažil vyvrátiť obvinenia súvisiace so svojím podnikaním. Z protikorupčného aktivistu je dnes premiér-plagiátor.

redaktorka Mária Benedikovičová nám vo svojich článkoch povedala o tejto vládnej koalícii v podstate všetko, čo o nej potrebujeme vedieť. Minister školstva (SaS), predseda parlamentu (Sme rodina) a predseda vlády (OĽaNO) sú plagiátori. 

Takto vyzerá „lepšie Slovensko”. Ukradnuté texty v diplomových prácach však nehovoria len o tom, akí úspešní dokážu byť podvodníci v slovenskej politike. Hovoria aj o kvalite slovenských vysokých škôl. Kým išlo o Borisa Kollára a Stredoeurópsku vysokú školu v Skalici (tzv. Kmotríkova škola), neprekvapilo to nikoho. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite