Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Televízie v súvislosti s pohrebom Alžbety II. menia vysielací program, prinesú živé vysielanie

.tasr .svet

Televízie v súvislosti s pondelkovým (19. 9.) pohrebom britskej kráľovnej Alžbety II. menia svoj vysielací program. Prinesú aj živé vysielanie. Vyplýva to zo stanovísk, ktoré pre TASR poskytli.

Televízie v súvislosti s pohrebom Alžbety II. menia vysielací program, prinesú živé vysielanie AP Photo/Bernat Armangue

priamy prenos z poslednej rozlúčky s kráľovnou prinesú v pondelok o 11.30 h stanice RTVS Jednotka a :24. "Pre divákov, ktorí nemôžu sledovať rozlúčku v priamom prenose, ponúkne spravodajský okruh :24 aj záznam v pondelok o 19.50 h večer," doplnil PR manažér RTVS Stanislav Čačko. Dvojka prinesie o 20.10 h v premiére dvojdielny dokumentárny film Alžbeta a Margaréta: Láska a lojalita v obidvoch častiach za sebou. O 21.40 h odvysiela reprízu programu Alžbeta II. - platinová kráľovná.

TV Markíza svojim divákom ponúkne mimoriadnu reláciu s názvom Rozlúčka s Alžbetou II, v ktorej privíta viacerých hostí. Vysielať ju bude v čase od 11.00 do 16.50 h. Televízia Joj od 11.50 do 15.25 h odvysiela Špeciál v súvislosti s pohrebom kráľovnej Alžbety II. Ceremóniou budú sprevádzať viacerí hostia z politického a spoločenského života.

Mimoriadne vysielanie v pondelok ponúkne aj televízia TA3 v špeciálom štúdiu od 11.00 h. Prinesie v ňom aktuálnu situáciu z pohrebu kráľovnej, rozhovory s hosťami či reportáže z prostredia kráľovskej rodiny. TASR o tom informovala Zuzana Gálisová z TA3.

Aj my v .týždni prinesieme ONLINE informácie z celého pohrebu.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite