Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Putin sa v liste Kimovi zaviazal k rozšíreniu vzťahov so Severnou Kóreou

.sita .svet

Ruský prezident sa podľa severokórejskej štátnej agentúry KCNA ďalej vyjadril, že rozšírené bilaterálne vzťahy „budú vyhovovať záujmom“ oboch krajín.

Putin sa v liste Kimovi zaviazal k rozšíreniu vzťahov so Severnou Kóreou SITA/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

rusko sa zaviazalo, že „rozšíri svoje všeobecné a konštruktívne bilaterálne vzťahy“ so Severnou Kóreou. Konštatoval to ruský prezident Vladimir Putin v liste adresovanom severokórejskému vodcovi pri príležitosti kórejského Dňa oslobodenia, informuje spravodajský portál BBC.

Kim Čong-un zase uviedol, že priateľstvo medzi ich národmi vzniklo víťazstvom nad Japonskom v druhej svetovej vojne a dodal, že ich „súdružské priateľstvo“ bude ešte silnejšie.

Putin sa podľa severokórejskej štátnej agentúry KCNA ďalej vyjadril, že rozšírené bilaterálne vzťahy „budú vyhovovať záujmom“ oboch krajín.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite