Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fínski fanúšikovia šli povzbudzovať futbalistov do Ruska, cestou spať zachytili desiatky infikovaných

.sita .svet

Situácia s ochorením COVID-19 v Rusku sa v júni rýchlo zhoršila. Počet nových infekcií v celej krajine stúpal, a to aj vo veľkých mestách ako Moskva a Petrohrad.

Fínski fanúšikovia šli povzbudzovať futbalistov do Ruska, cestou spať zachytili desiatky infikovaných SITA/AP Photo/Dmitri Lovetsky

fínski futbalisti si zo svojho záverečného vystúpenia na Euro 2020 s Belgičanmi doniesli z ruského Petrohradu domov prehru 0:2 a desiatky ich fanúšikov zasa nákazu koronavírusom. Podľa oficiálnych zdrojov pri testovaní na hraniciach dosiaľ zachytili 86 infikovaných Fínov, ktorí sa vracali z Petrohradu do vlasti. Informovali o tom rozhlasová stanica Yle aj noviny Hufvudstadsbladet.

Spomenuté zdroje upozorňujú, že v Gazprom Arene v Petrohrade povzbudzovali svojich futbalistov stovky Fínov, nie všetci však cestou domov prešli testami na koronavírus, lebo kapacita na hraniciach bola nedostatočná.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite