Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Moskva vyhostí 20 pracovníkov českého veľvyslanectva, krajinu musia opustiť v priebehu pondelka

.sita .svet

Moskva tento krok oznámila predvolanému veľvyslancovi Vítězslavovi Pivoňkovi a predstavuje odpoveď na rozhodnutie českej strany vyhostiť 18 ruských diplomatov v Česku.

Moskva vyhostí 20 pracovníkov českého veľvyslanectva, krajinu musia opustiť v priebehu pondelka SITA/Yuri Kochetkov/Pool Photo via AP

rusko vyhostí 20 zamestnancov českého veľvyslanectva v Moskve. Ako prostredníctvom oficiálnej stránky uviedlo ruské ministerstvo zahraničných vecí, všetkým nariadili opustiť krajinu najneskôr do pondelňajšej polnoci. Podľa webu TN.cz Česko pošle pre svojich pracovníkov do ruskej metropoly vládny špeciál, ktorý ich dopraví späť do vlasti.

Moskva tento krok oznámila predvolanému veľvyslancovi Vítězslavovi Pivoňkovi a predstavuje odpoveď na rozhodnutie českej strany vyhostiť 18 ruských diplomatov v Česku, ktorých české rozviedky identifikovali ako pracovníkov ruských tajných služieb.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite