Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hillary Clintonová napísala s kanadskou autorkou politický triler o vláde USA

.tasr .svet

Politický triler zobrazujúci americkú vládu uprostred série teroristických útokov je nová kniha bývalej ministerky zahraničných vecí USA Hillary Clintonovej, ktorá vyjde v októbri. Oznámili to v utorok vydavateľstvá Simon & Schuster a St. Martin's Press, informovala stanica BBC.

Hillary Clintonová napísala s kanadskou autorkou politický triler o vláde USA SITA/Evan Agostini/Invision/AP, left, and Jean-Francois BĂ©rubĂ© via AP Hillary Clintonová a Louisa Pennyová.

clintonová, ktorá bola v roku 2016 vyzývateľkou exprezidenta Donalda Trumpa v súboji o post šéfa Bieleho domu, napísala svoju prvú publikáciu z oblasti fikcie s názvom State of Terror (Stav teroru) spoločne s kanadskou autorkou detektívnych románov Louise Pennyovou. Na pulty kníhkupectiev sa dostane 12. októbra. Pôjde o „príbeh novej ministerky zahraničných vecí v administratíve jej politického rivala v čase, keď séria teroristických útokov spôsobí chaos globálneho poriadku“, uviedli vydavatelia.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite