Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kampaň v USA vrcholí. Trump nakazený koronavírusom vyhlásil, že neberie žiadne lieky

.redakcia .svet

Americký prezident Donald Trump, ktorému minulý štvrtok testy potvrdili nákazu koronavírusom, v rozhovore odvysielanom v piatok v televízii Fox News vyhlásil, že už neberie nijaké lieky.

Kampaň v USA vrcholí. Trump nakazený koronavírusom vyhlásil, že neberie žiadne lieky AP Photo/Alex Brandon Americký prezident varuje Američanov, aby nenechali koronavírus obťažovať svoje životy.

„Práve teraz som bez liekov, neberiem nijaké lieky, ako som bral, ako viete, ešte pred ôsmimi hodinami,“ povedal Trump lekárovi Marcovi Siegelovi, ktorý mal podľa slov Bieleho domu v relácii Tucker Carlson Tonight na diaľku vykonať „medicínske zhodnotenie“ Trumpovho zdravotného stavu.

To, kedy bol rozhovor s Trumpom, ktorý nakrútil videoštáb Bieleho domu, nahraný, nebolo jasné. Trumpovi lekári predtým uviedli, že prezident mal naordinované užívanie experimentálnej zmesi protilátok vrátane steroidu dexametazón, ktorý sa zvyčajne spája s ťažkými prípadmi ochorenia COVID-19, poznamenala AFP.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite