Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Rusko hlási 6556 nových prípadov nákazy koronavírusom a 216 úmrtí, situácia sa zhoršuje aj v Rakúsku

.redakcia .svet

Počet úmrtí na nový druh koronavírusu v Rusku stúpol za posledných 24 hodín o 216 a celkový počet mŕtvych tak dosiahol 9536. V Rakúsku pribudlo za posledný deň viac ako 100 nových prípadov.

Rusko hlási 6556 nových prípadov nákazy koronavírusom a 216 úmrtí, situácia sa zhoršuje aj v Rakúsku AP Photo/Dmitri Lovetsky

celkový počet úmrtí na chorobu COVID-19, ktorú koronavírus spôsobuje, tvorí 1,46 percenta zo všetkých prípadov nákazy v Rusku.

Počet prípadov nákazy za posledný deň stúpol v Rusku o 6556, celkový počet nakazených tak dosiahol 654 405. Denný nárast počtu nakazených pacientov sa už šiesty deň po sebe drží pod 7000. Za posledné dva dni denný prírastok neprekročil jedno percento.

Najvyšší počet prípadov infekcie za posledný deň zaznamenali v Moskve (661), v Moskovskej oblasti (306), v Petrohrade (262), v Chantyjsko-mansijskom autonómnom okruhu (261) a vo Sverdlovskej oblasti (256).

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite