Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Protesty vo Washingtone zaskočili políciu, Trumpa údajne ukryli v bunkri

.redakcia .svet

Agenti Tajnej služby Spojených štátov, ktorá chráni amerického prezidenta a jeho rodinu, v piatok v noci preventívne presunuli šéfa Bieleho domu Donalda Trumpa do bunkra.

Protesty vo Washingtone zaskočili políciu, Trumpa údajne ukryli v bunkri AP Photo/Patrick Semansky

urobili tak po tom, ako sa pred jeho washingtonským sídlom zhromaždili stovky demonštrantov, ktorí hádzali kamene a snažili sa preraziť policajné zátarasy.

V bunkri, ktorý bol navrhnutý na použitie v núdzových situáciách, ako sú teroristické útoky, strávil Trump takmer hodinu, uviedla v pondelok agentúra AP s odvolaním sa na člena Republikánskej strany blízkeho Bielemu domu, ktorý nechcel byť menovaný, keďže nemá oprávnenie verejne sa vyjadrovať o súkromných záležitostiach hlavy štátu.

Túto informáciu potvrdil aj nemenovaný člen Trumpovej administratívy. Ako prvý o nej písal denník New York Times.

Nepokoje v Amerike neustupujú - naopak, trvajú už piaty deň a gradujú.Matthew Dae SmithLansing State Journal via APNepokoje v Amerike neustupujú - naopak, trvajú už piaty deň a gradujú.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite