Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Na amerických letiskách vypukol následkom lekárskeho skríningu chaos

.redakcia .svet

Frustrovaní cestujúci sa sťažovali na niekoľkohodinové čakanie v radoch, preplnené priestory, nehygienické podmienky a celkový zmätok v systéme lekárskeho skríningu.

Na amerických letiskách vypukol následkom lekárskeho skríningu chaos John Scalzi/AP/SITA Unavení cestujúci, ktorí vracajúci sa do USA čakajú na povinné vyšetrenie v súvislosti s obmedzením súvisiacim s nákazou COVID-19.

veľké americké letiská v nedeľu postihol chaos po tom, ako Američania vracajúci sa z európskych krajín sužovaných novým koronavírusom ochromili úrady snažiace sa spracovať nával ľudí.

Frustrovaní cestujúci sa sťažovali na niekoľkohodinové čakanie v radoch, preplnené priestory, nehygienické podmienky a celkový zmätok v systéme lekárskeho skríningu ľudí na príznaky koronavírusu, informovala tlačová agentúra AFP.

„Veľmi stiesnený priestor. Ak sme sa ešte nenakazili, tak teraz máme veľkú šancu,“ uviedla pre stanicu CNN rozhorčená cestujúca na O’Hareovom medzinárodnom letisku v Chicagu.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite