Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Harry a Meghan sa vzdajú rolí v kráľovskej rodine, chcú zarábať vlastné peniaze

.redakcia .svet

Britský princ Harry a jeho americká manželka Meghan v stredu oznámili, že sa vzdajú svojej úlohy „vysoko postavených“ členov kráľovskej rodiny a budú pracovať, aby sa stali finančne nezávislými. Kráľovná a ostatní členovia rodiny sa o ich rozhodnutí dozvedeli z Instagramu a televízie.

Harry a Meghan sa vzdajú rolí v kráľovskej rodine, chcú zarábať vlastné peniaze John Stillwell/Pool Photo via AP Kráľovná je z rozhodnutia mladého páru sklamaná.

doplnili, že čas plánujú tráviť striedavo v Spojenom kráľovstve a v Severnej Amerike.

„Budeme naďalej plne podporovať Jej Veličenstvo kráľovnú, Spoločenstvo národov a organizácie, nad ktorými máme patronát,“ uviedol podľa AFP mladý kráľovský pár vo vyhlásení zverejnenom Buckinghamským palácom.

„Po mnohých mesiacoch uvažovania a interných diskusií sme sa rozhodli, že tento rok pristúpime k zmene a začneme v tejto inštitúcii raziť pokrokovú novú cestu,“ dodali Harry a Meghan.

Kráľovská rodina sa o rozhodnutí manželov dozvedela z Instagramu, rovnako ako celý svet.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite