Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Po náleze 39 tiel hlásia stratených príbuzných ďalšie rodiny z Vietnamu

.redakcia .svet

Ďalšie vietnamské rodiny prišli v sobotu s informáciou, že medzi 39 mŕtvymi telami, ktoré sa našli v návese kamióna v priemyselnom parku v anglickom grófstve Essex, boli možno aj ich príbuzní.

polícia v Essexe najprv vyhlásila, že všetky obete sú čínski občania. V piatok však britské médiá priniesli informáciu, že prinajmenšom tri obete — dve ženy a jeden muž — by mohli pochádzať z Vietnamu.

Predstaviteľ organizácie VietHome združujúcej vietnamskú komunitu so sídlom v Británii uviedol, že organizácia poslala polícii fotografie takmer 20 ľudí, ktorých od nájdenia tiel v kamióne nahlásili ako nezvestných.

Jedným z nezvestných Vietnamcov je 20-ročný Nguyen Dinh Luong. Jeho otec pre AP uviedol, že so synom sa nemôže skontaktovať už od minulého týždňa, keď svojmu otcovi povedal, že sa pripojí v Paríži ku skupine, ktorá sa snaží dostať do Anglicka.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite