Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pre Fica odstúpilo vedenie dvoch okresných organizácií Smeru-SD v Košiciach

.redakcia .svet

Všetci funkcionári dvoch okresných organizácií strany Smer-SD v Košiciach abdikovali zo svojich funkcií a pozastavili si členstvo v strane. Informovala o tom Monika Smolková.

Pre  Fica odstúpilo vedenie dvoch okresných organizácií Smeru-SD v Košiciach SITA/Branislav Bibel

tento krok sa týka celkovo 16 straníkov, ktorí boli vo vedení strany v okresoch Košice III a Košice IV. Medzi nimi je aj Jozef Andrejčák, aktuálne jediný košický starosta mestskej časti Košíc zvolený za Smer-SD.

K pozastaveniu členstva došlo od 1. októbra, podľa Smolkovej sa k tomuto kroku pridávajú aj ďalší radoví členovia v reakcii na kauzy spájané so stranou Smer-SD. Obe uvedené okresné organizácie zahŕňajú spolu zhruba 210 členov.

„Pevne veríme, že strana Smer-SD ešte teraz pred voľbami urobí nejaký očistný krok, aby sa očistila od ľudí, ktorí nám robia zlé meno. Pokiaľ by sa tak stalo, sme naďalej sociálni demokrati, sme ochotní obnoviť si svoje členstvo, bojovať za princípy sociálnej demokracie v tomto štáte a podporiť pod vedením Petra Pellegriniho alebo niekoho iného stranu Smer-SD v nasledujúcich voľbách,“ povedala Smolková.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite