Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Venezuelský prezident Maduro pozastavil rokovania s opozíciou

.redakcia .svet

Vyslanci venezuelskej vlády sa nezúčastnia na ďalšom kole rokovaní s predstaviteľmi opozície na ostrove Barbados. Prezident Nicolás Maduro sa rozhodol neposlať ich na rozhovory po tom, ako Spojené štáty uvalili na Venezuelu nové sankcie.

Venezuelský prezident Maduro pozastavil rokovania s opozíciou Leonardo Fernandez/AP/SITA 7. august 2019 Caracas, Venezuela: K protestom proti Trumpovým sankciám sa vo Venezuelskom hlavnom meste pridali aj členovia milícií.

vládna delegácia sa mala vo štvrtok a v piatok na ostrove Barbados zúčastniť na novom kole Nórskom sprostredkovaných rozhovorov, uviedol na Twitteri minister informácií Jorge Rodríguez.

Maduro „sa rozhodol neposlať venezuelskú delegáciu“ na rokovania so zástupcami vodcu opozície Juana Guaidóa „kvôli vážnej a brutálnej agresii“, ktorú „neustále... vykonáva Trumpova administratíva proti Venezuele“, uviedla podľa AFP vo vyhlásení venezuelská vláda.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite