Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Donald Trump: Kim ma nesklame

.redakcia .svet

Americký prezident Donald Trump v piatok zdôraznil svoju vrúcnu osobnú podporu vodcovi KĽDR Kim Čong-unovi, i keď pripustil, že najnovšie severokórejské raketové skúšky „môžu" predstavovať porušenie rezolúcie OSN.

Donald Trump: Kim ma nesklame AP Photo/Carolyn Kaste/SITA

môže to byť porušenie (rezolúcie) OSN, ale predseda Kim ma nechce sklamať porušením dôvery, Severná Kórea môže až príliš veľa získať,“ uviedol Trump v jednom z príspevkov na Twitteri venovaných tejto téme. „Urobí to, čo je správne, pretože je až priveľmi bystrý na to, aby to neurobil, a okrem toho nechce sklamať svojho priateľa prezidenta Trumpa,“ napísal šéf Bieleho domu v ďalšom príspevku.

„Predseda Kim má pre svoju krajinu veľkolepú a krásnu víziu a jedine Spojené štáty so mnou ako prezidentom môžu túto víziu naplniť,“ dodal Trump, pričom v tomto tvíte urobil preklep v slove predseda (napísal „chariman" namiesto chairman"), čo je oficiálny titul severokórejského diktátora.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite