Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Muž zastrelil v obľúbenej dovolenkovej destinácii šesť ľudí. Následne spáchal samovraždu

.redakcia .svet

Muž, ktorý vo štvrtok v rodinnom dome v chorvátskom hlavnom meste Záhreb zastrelil šiestich ľudí, spáchal samovraždu, keď sa ho polícia snažila zadržať.

Muž zastrelil v obľúbenej dovolenkovej destinácii šesť ľudí. Následne spáchal samovraždu Twitter

polícia vyhlásila, že podozrivého muža našli počas pátrania, ktoré prebiehalo na celom území chorvátskej metropoly. Ešte predtým, ako ho stihli zadržať, si však siahol na život.

Šesť mŕtvych osôb so strelnými ranami objavili policajti v jednom dome na juhu Záhrebu. Na miesto dorazili po tom, ako ich vo štvrtok približne o 21:30 susedia upovedomili o streľbe, napísala chorvátska štátna agentúra HINA.

Medzi obeťami boli tri ženy, dvaja muži a desaťročné dieťa. Nažive zostalo iba sedemmesačné bábätko, ktoré neutrpelo nijaké zranenia, ako informovala chorvátska verejnoprávna stanica HRT, ktorá citovala vyjadrenie hovorcu polície Marka Rašiča. HRT uviedla, že muž pravdepodobne zavraždil rodinu svojej bývalej manželky.

Prípad momentálne vyšetruje polícia.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite