Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Posádka zadržaného britského tankera sa spojila so svojimi rodinami

.redakcia .svet

Členovia posádky britského tankera Stena Impero, ktorý minulý piatok zadržali vo vodách Hormuzského prielivu iránske ozbrojené sily, sú v poriadku a mohli sa krátko porozprávať so svojimi rodinami.

Posádka zadržaného britského tankera sa spojila so svojimi rodinami Satelitná snímka Maxar Technologies/AP/SITA 22. júl 2019, Bandar Abbas: Satelitný pohľad na zadržaný tanker, ktorý sa plavil pod britskou vlajkou.

informovala o tom agentúra Reuters s odbolaním na vyhlásenie predsedu predstavenstva spoločnosti Stena Bulk Erika Hanella. 

„Spoločnosti Stena Bulk a Northern Marine Management (prevádzkovateľ lode) udržiavajú aj naďalej dialóg so všetkými zainteresovanými vládami a ich predstaviteľmi v snahe zabezpečiť prepustenie posádky a plavidla“, uviedli vo svojom vyhlásení predstavitelia spoločností. Poukázali aj na to, že momentálne čakajú na „rozhodnutie predstaviteľov tamojších orgánov vo veci (ich) žiadosti o povolenie vstupu na palubu plavidla“. 

Tanker Stena Impero zadržali iránske ozbrojené sily ešte minulý piatok aj s jeho 23-člennou posádkou.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite