Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Trump odštartoval kampaň. Chce sa opäť stať prezidentom USA

.redakcia .svet

Americký prezident Donald Trump na Floride počas veľkého mítingu so svojimi priaznivcami oficiálne začal predvolebnú kampaň do prezidentských volieb v roku 2020.

Trump odštartoval kampaň. Chce sa opäť stať prezidentom USA John Raoux/AP/SITA 18. jún 2019, Orlando, Florida: Prezident Donald Trump spolu s prvou dámou Melanie Trump zdravia účastníkov predvolebného mítingu.

chce sa tak opäť uchádzať o prezidentské kreslo a pokračovať v tom, čo začal svojím nástupom do Bieleho domu po voľbách v roku 2016. 

Vo svojom príhovore nešetril kritikou na adresu Demokratov. Ich agenda otvorených hraníc je podľa neho morálne trestuhodná a považuje ju za veľkú zradu americkej strednej triedy. 

Pripomenul tiež svoju kampaň z roku 2016, ktorú označil za „veľkolepé politické hnutie“ a „významný moment v amerických dejinách“. 

Viceprezident Mike Pence, ktorý kandiduje spoločne s Trumpom a znovu sa uchádza o post viceprezidenta, povedal, že „Amerika potrebuje ďalšie štyri roky prezidenta Donalda Trumpa“.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite