Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

„Zeman je druhý Hitler, treba ho podrezať ako sviňu,“ vyjadril sa člen strany ODS

.redakcia .svet

Nesmierne agresívne vyjadrenia mal na sociálnej sieti Martin Lang, člen českej Občianskej demokratickej strany. Prípad bude riešiť polícia.

„Zeman je druhý Hitler, treba ho podrezať ako sviňu,“ vyjadril sa člen strany ODS Michael Gruber/SITA Prezident Miloš Zeman je na kritiku zvyknutý. Nie však na takúto.

predseda českej Občianskej demokratickej strany (ODS) Petr Fiala odsúdil šéfa ODS v meste Jesenice pri Prahe a miestneho člena radnice Martina Langa za jeho výrok, v ktorom vyzýval na zabitie prezidenta Miloša Zemana. V pondelok o tom informoval spravodajský portál Novinky.cz.

Lang kritizoval v apríli na Facebooku Zemana za to, že podporil zdanenie náhrad cirkevných reštitúcií. Označil ho za „morálneho netvora a debilného boľševika“. V tweete napísal: „Zeman je druhý Hitler a treba ho podrezať ako sviňu.“

Poslancov hlasujúcich za zdanenie označil za „smradľavé, zradcovské prasatá“, ktoré treba „pozabíjať, aby svojou morálnou obludnosťou nenakazili zvyšok národa“.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite