Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.popcorn Juraja Malíčka: Rod Draka

.juraj Malíček .stĺpčeky .kultúra

Rod Targaryenov má problém: chýba následník, vôbec nie je isté, kto ďalší bude sedieť na Železnom tróne, našťastie vieme, ako to nakoniec dopadne, akurát ten koniec je tak stráááášne ďaleko, že stať sa môže prakticky hocičo.

.popcorn Juraja Malíčka: Rod Draka

zatiaľ je naplánovaných 10 epizód, ale Rod Draka bude pravdepodobne podstatne dlhší seriál. Možno nie až taký dlhý ako Hry o tróny, ale možné to je, lebo medzera je tam dosť veľká. 

172 rokov, alebo 190, ako sa to bude rátať, v každom prípade platí, že Hry o tróny sú naozaj späť. Ten seriál, veľký, obrovský, najlepší, čo sa pred troma rokmi skončil a zanechal po sebe toľko miliónov trúchliacich divákov, že sa nedalo robiť naozaj nič iné, len vymyslieť spôsob, akým by sa to celé mohlo vrátiť. Lebo ak nie, bolo by to plytvanie, fakt veľká kopa peňazí ponechaná len tak napospas nejakému inému veľkému globálnemu fantasy dramedy parahistorickému seriálu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite