Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.popcorn Juraja Malíčka: Leto, teplo, Pohoda, bufet a sťahovanie

.juraj Malíček .stĺpčeky .kultúra

Úmorné, pálivé horúčavy, ktoré len treba zniesť, nedá sa užiť si ich, pokiaľ človek nemá bezprostredný prístup do vody. Naložiť sa do nálevu kdesi na štrkovisku, sinice-nesinice.

.popcorn Juraja Malíčka: Leto, teplo, Pohoda, bufet a sťahovanie

aj v bazénoch s umelou vodou sa dá, len by mohla mať tak o tri stupne menej, aby človeka aspoň na chvíľku, hneď v tom momente, keď sa ponorí, striaslo. Nie od rovno od zimy, ale že sa citeľne zmenila okolitá teplota. Potia sa mi aj očné viečka, práca však nepustí, a tak sa v najnevhodnejší čas v roku sťahujeme. V robote, doma je doma, tam už k žiadnemu sťahovaniu, dúfam, nikdy nedôjde, ale v práci je to iné, presťahovať sa treba, a tak balíme knižky, papiere, osobné veci, práca, čo by za normálnych okolností trvala deň, ale v tomto teple sa tiahne už týždeň.

Vinou tepla, samozrejme, naozaj sa nedá, hlavne pre také tie prestoje, kvôli ktorým sťahovania milujem aspoň tak, ako ich neznášam.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite