Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.popcorn Juraja Malíčka: Streamingové služby plné umenia

.juraj Malíček .stĺpčeky .kultúra

Od 14. júna máme aj u nás konečne legálny prístup k Disney+, čo je ďalšia z fakt veľkých globálnych streamovacích spoločností. V praxi to znamená možnosť dívať sa na ešte na viac filmov a seriálov a tak ďalej, vieme, poznáme, orientujeme sa.

.popcorn Juraja Malíčka: Streamingové služby plné umenia

HBO, Netflix a vlastne aj AppleTV už tu máme nejaký čas a celkom sa im darí. Teda, asi, oni by sa asi nepriznali, že im to tu nejde tak, ako čakali, ale to je viac-menej jedno, minimálne v mojej sociálnej bubline to streamingom žije. Či pozerám hento a či toto, a či ja som šiel do Disney+ a či sa to oplatí a tak vôbec, mal by som vedieť erudovane poradiť, keď už robím tú popkultúru. A ja že hej, že sa oplatí, ak už kvôli ničomu inému nie, tak kvôli tomu M.A.S.H-u a Francúzskej spojke a Buffy a Firefly a vôbec, nemá cenu ani snažiť sa vymenovať, koľko tom toho je, lebo sú tam toho haldy.

Hlúpy snob by povedal, že samé komerčné veci, gýče, prudký mainstream, ale o tom je škoda sa aj baviť, aj tak je to len názor, a názor, ako vieme, nie je fakt.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite