Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.popcorn Juraja Malíčka: Sú aj horšie veci ako nulová úroveň ministrov

.juraj Malíček .stĺpčeky .kultúra

No bože, zas sa toho tak veľa nestalo, aj tak sme takí všetci. Keby sa len horšie veci nediali, stavím sa, že aj v našom parlamente by sme našli ľudí, čo si po odchode z toalety neumývajú ruky.

.popcorn Juraja Malíčka: Sú aj horšie veci ako nulová úroveň ministrov

akoby bolo najväčším problémom tejto krajiny, že nám vládnu ľudia, čo nemajú žiadny vkus, žiadnu úroveň, žiadny chochmes. Buďme radi, že vedia čítať. Tak má jeden z ministrov rád sociálne porno. No a čo? Veď to nie je ilegálne. 

Malo by byť, tiež si to myslím, kvôli ľudskej dôstojnosti, ale nie je, tak čo sa tým vôbec zapodievať? Keď tým bohatým ľuďom chudobným duchom nevadí vystavovať sa v telke, tak prečo by sa s nimi nemal vystaviť aj ich prominentný, rovnako mentálne disponovaný fanúšik?  Že je to úplný suterén? Kto povedal? Určite tá akože morálna väčšina, fakticky neexistujúca skupina ľudí, ktorá k nám prehovára vždy, keď prehovorí bulvár. Tak určite! 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite