Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.pohľad Karolíny Farskej: Po piatich rokoch od našich požiadaviek

.karolína Farská .stĺpčeky ..pohľad Karolíny Farskej

Minulý týždeň som na sociálnych sieťach zdieľala spomienku na prvý protikorupčný pochod, uplynulo od neho päť rokov. Žiadali sme odstúpenie ministra vnútra, policajného prezidenta, špeciálneho prokurátora, vyšetrenie káuz.

.pohľad Karolíny Farskej: Po piatich rokoch od našich požiadaviek

ján Kuciak ešte stále žil a písal o veľkých podozreniach, na ktoré svojou prácou prišiel. S ľuďmi som si vymenila pár milých správ, poslali mi ich fotky z udalosti a písali, ako vnímajú zmeny, ktoré sa odvtedy stali. A že ich bolo. Nádej v týchto konverzáciach bola posilňujúca. Všetkým bolo zrejmé, že nešlo a nejde o jeden konkrétny boj a už vôbec nie len o pár škodných ľudí. Ide o víziu krajiny a presvedčenie, že takto to jednoducho fungovať nemá a vždy je ten správny čas prispieť svojou trochou. Spravodlivosť raz nastane.

Dva dni na to prišla správa o obvinení bývalého premiéra zo založenia a zosnovania zločineckej skupiny, spolu s ním obvinili aj bývalého ministra vnútra, ktorého vzali do väzby.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite