Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.pohľad Karolíny Farskej: OĽaNO zostáva rodinou s mafiou, spravodlivosť stále kríva

.karolína Farská .stĺpčeky ..pohľad Karolíny Farskej

Už niekoľko týždňov žijeme v akomsi limbe, ktorý spútava svet politiky aj systému a spravodlivosti. Povrchné hašterenie medzi najsilnejšou koaličnou stranou a Sme rodina vystriedalo ticho a občasné pripomienky, že si skutočne vedia predstaviť aj vládu bez nich, hoci v realite všetci vieme, že sa to nestane.

.pohľad Karolíny Farskej: OĽaNO zostáva rodinou s mafiou, spravodlivosť stále kríva

mentálnemu svetu ministra financií totiž z jeho partnerov najviac imponuje  „obyčajný Boris”, pred ktorým nemusí skrývať svoje skutočné ja. To bol, koniec koncov, aj jeden z hlavných dôvodov, prečo Matovič po voľbách otočil a zo svojho najlepšieho kamoša urobil namiesto Sulíka Kollára. Tradičný škôlkarsky vzorec. Čo na tom, že svoj mandát získal výhradne protikorupčnou antimafiánskou agendou, Kollár, človek, ktorému je bližšia herňa než Národná rada, je predsa frajer. Asi vtedy ani sám netušil, ako sa prepočítal, a dnes všetci žneme úrodu tejto osobnej frašky, keď Sme rodina neskáče po hlave len celej koalícii, ale možno aj výkonu spravodlivosti a funkčnosti bezpečnostných zložiek.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite