Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.pohľad Karolíny Farskej: Kollárovci si dláždia cestu k novej koalícii. Neohrozuje ich nikto.

.karolína Farská .stĺpčeky ..pohľad Karolíny Farskej

​Len pred dvoma týždňami sme riešili generálneho prokurátora Žilinku rozpínajúceho sa na hrane zákona, keď zrušil niekoľko prípadov a obvinení, okrem iného bývalému riaditeľovi SIS Pčolinskému.

.pohľad Karolíny Farskej: Kollárovci si dláždia cestu k novej koalícii. Neohrozuje ich nikto.

mala to byť vláda profi mafii. To, že iba taký cieľ sám osebe nestačí, sme vedeli a amaterizmus neovládol krajinu len v opatreniach s pandémiou. O niečo menej očakávane zabezpečil pomerne jednoduchý a dokonca sľubný návrat Fica, spolu s jeho fašistickými a mafiánskymi kamošmi, ktorý však bude s veľkou pravdepodobnosťou iný, než ako si ho pamätáme. Protesty sa budú rozdúchavať obuškami a demokracia bude bližšie v Maďarsku, pretože má v živej pamäti, čo ho obralo o stoličku a je na ceste to splatiť. Tam ešte, našťastie, stále nie sme, ale už teraz človeka mrazí, keď sleduje, čo sa to tu preboha deje.

Po dlhšom čase sa mi ozval kamarát Abraham, s ktorým sme sa spoznali v Amerike. Reagoval na moje príspevky z dovolenky v Ríme a okrem otázok na pamiatky prišlo aj na tie, ako sa na Slovensku máme, či už boli voľby a nastala zmena. Kým som mu vôbec stihla odpovedať, súd po obvinení inšpekciou ministerstva vnútra poslal do väzby šéfa policajnej inšpekcie a troch vyšetrovateľov NAKA.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite