Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Pohľad Karolíny Farskej: Heger musí byť premiér všetkých, nie Matovičov dlžník

.karolína Farská .stĺpčeky ..pohľad Karolíny Farskej

Poviem ako je, na demisiu Igora Matoviča a poverenie na zostavenie vlády pre Eduarda Hegera sa rozhodne pozeralo lepšie ako na Fica a Pellegriniho v 2018. To, samozrejme, zďaleka neznamená instantnú radosť, spokojnosť s výmenou predsedu vlády tu však je.

Pohľad Karolíny Farskej: Heger musí byť premiér všetkých, nie Matovičov dlžník

slovensko má desiateho premiéra a s ním aj veľké očakávania. Myslím to úplne úprimne a rovnako tak mu držím palce v záujme nás všetkých. Na rozdiel od jeho predchodcu pôsobí zorganizovane a je schopný viesť dialóg aj pri rozličných názoroch, čo je dnes vzácnosť a bolo by osviežujúce, ak by mu táto vlastnosť ostala aj na novej stoličke spoločne so záverečnou vetou jeho prejavu v paláci ako mottom: „Poďme pracovať“. 

Od začiatku koaličnej krízy bolo zrejmé, že v prípade rekonštrukcie vlády bude jej predseda z víťaznej strany volieb OĽaNO, menovanie Hegera považujem za jednu z tých šťastnejších vecí, ktorá sa nám v poslednom čase stala.  

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite