Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pohľad Veroniky Brunckovej: Matovič totiž pláva bez remorkérov od volieb a nárazy už nikto nepočítal

.veronika Bruncková .stĺpčeky .pohľad veroniky brunckovej

Keď sa v Suezskom prieplave zakliesnila gigantická nákladná loď, neodpustila som si paralelu s naším zaseknutým premiérom. Matovič totiž pláva bez remorkérov od volieb a nárazy už nikto nepočítal.

Pohľad Veroniky Brunckovej: Matovič totiž pláva bez remorkérov od volieb a nárazy už nikto nepočítal SITA/Branislav Bibel

jedna z hlavných lodných tepien sa upchala v utorok ráno a odvtedy čakajú na oboch stranách Suezu desiatky lodí. Pravdepodobne vinou vetra a svojej výšky sa loď otočila a narazila na plytčinu. 

Lodní kapitáni kritizujú, že v realite plávajú lode Suezom len s navigačnou loďou, bez potrebných bočných plavidiel, ktoré loď tlačia na stred prieplavu a aj to, že na lodi nebolo dostatočné množstvo posádky. Je pre mňa až liečivé čítať tieto fascinujúce lodné novinky v porovnaní s opakujúcou sa politikou u nás doma. Ešteže vybuchla aj sopka Fagradalsfjallna na Islande, inak by sme tu z nekonečnej vládnej tragédie všetci zošediveli. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite