Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pohľad Karolíny Farskej: Premiérska derniéra? 

.karolína Farská .stĺpčeky .pohľad Karolíny Farskej

Ak čítate tieto riadky v utorok, všetko už môže byť inak. Môže?

Pohľad Karolíny Farskej: Premiérska derniéra? 

celé dni sledujeme, ako to s (novou) vládou dopadne, či štvorkoalícia prežije alebo príde trojkoalícia, v hre bola aj dvojstranová menšinová vláda a so skoro nulovou pravdepodobnosťou predčasné voľby. Rozmýšľam koľko ľudí to dokáže takto technicky vnímať a či to nie je len podobná pragmatická rovina, ktorá sľubuje tie potrebné zmeny statusu quo.

Matovič bol a bude ďalším premiérskym prešľapom Slovenska, kombinácia jeho ultimátneho nezvládania domáceho riadenia krajiny s ničením nášho medzinárodného renomé sú silná káva, cynik by sa zamyslel či si to tak nezariadil len preto, aby sme si ho všetci dobre zapamätali. Osud Slovenska a piatich miliónov ľudí stojí v rovnici s bombastickou marketingovou kampaňou jedného človeka. Dalo by sa to povedať precíznejšie aj podrobnejšie, ale načo. Všetci už dávno vieme, čo je náročnejšie, všetci už máme zažité. Prečo to teda spomínam?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite